Fit & Slank

Telefoon:

049-5593760

E-mail:

info@fitenslank.nl

Website:

www.fitenslank.nlPostadres:

De Hommelberg 5


6026 SR Maarheeze

Contactpersoon:

Anja Bastings

Vergoed door de aanvulling van de zorgverzekeraar geeft Fit & Slank o.a. cursussen om af te vallen: op meer dan 65 locaties in Nederland en ook in Heeze met als doel een gezond eet- en leefpatroon te ontwikkelen. Geen weekmenu's maar inzicht in alle consumptiemomenten van deze cultuur en welvaart. Start: januari, maart, mei, september en november 2016 Daarnaast is de Personal Coaching voor mensen die niet in een groep willen (ook allemaal vergoed door de zorgverzekeraar) Start: elk gewenst moment.

Nieuw: de Fit & Slank cursus tijdens de lunchpauze bij bedrijven. Zoals bij UWV en Tempo-team.
Vraag een offerte aan.Lees de succesverhalen op de website en op Facebook.

Wees eerlijk, kilo’s verliezen is helemaal niet zó moeilijk. Een crashdieet en je bent er. Maar je ideale gewicht vasthouden, dat is vaak al een stuk lastiger. Zo lastig dat er zelfs een woord voor bestaat; jojoën. En stel je blijft op gewicht, dan betekent dat vaak overleven op een halve cracker en een blaadje sla. Funest voor je energielevel natuurlijk. Leuk voor wannabe-supermodels, maar niet voor mensen die vol in het leven staan.

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de regel van 3 en de 7 afspraken - én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Je gediplomeerde voedingscoach adviseert en motiveert je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je!

Fit & Slank. Laat je stralen.

Wil jij je huidige leefstijl doorbreken met een leuke cursus van Fit & Slank, doe dan mee?