't Inventielke

Telefoon:

06-52764644

E-mail:

secretariaat@inventielke.nl

Website:

www.inventielke.nlPostadres:

Schutsakker 3

5591 KM Heeze

Contactpersoon:

Jos Hobbelen

’t Inventielke is ontstaan in oktober 1984 toen een vriendengroep had besloten een blaaskapel op te richten om met de carnaval muziek te gaan maken. Na al die jaren bestaat de vriendengroep ’t Inventielke nog steeds. Met een wisselende bezetting maar maken zij niet alleen meer muziek tijdens de carnaval, maar ook tijdens de jaarlijkse wijnfeesten in Duitsland, op braderieën, feesten en partijen. Wij spelen een gevarieerd repertoire, van Pop tot Dixieland, van 80's tot recente Top-40 hits en voor speciale gelegenheden past zij het repertoire aan.

Om het zowel voor de muzikanten als voor het publiek interessant te houden wordt er voortdurend nieuwe muziek ingestudeerd en worden oude nummers aan de kant gelegd. Door deze uitgebreide set-list kunnen wij u een middag of avondvullend programma aanbieden.

’t Inventielke bestaat uit ongeveer 18 muzikanten, maar is ook altijd opzoek naar nieuwe aanwas. Ben jij een enthousiaste muzikant, houd je wel van een feestje en zoek je nog een super gezellige kapel met een uitdagend repertoire, neem dan contact met ons op via secretariaat@inventielke.nl
of breng op donderdagavond (20:30 uur tot 22:30 uur) een bezoek aan onze repetitie in ’t Perron te Heeze.
Mocht je tijdens een optreden van ons vragen hebben, ons willen boeken of je willen aanmelden kan dat natuurlijk ook!

Veel kijk en luisterplezier!

’t Inventielke

Blijf op de hoogte
Schrijf je gratis in voor de digitale nieuwsbrief. Ontvang elke maand een e-mailbericht met het laatste nieuws.