woensdag 11 april  /  17:59 uur

Ben R. Bei Column 9

Goedenavond,

Kennen jullie me nog? Ik ben de Ben. Ben R. Bei is mijn volledige naam.

Omdat ik pas in Heeze ben komen wonen, ben ik op zoek gegaan naar een hobby.

Vrijwel dagelijks ben ik in ’t Perron te vinden. Afgelopen zondagmiddag ging ik naar het Korenfestival ! Dat kan mij wel bekoren hoor. En ik moet erbij zeggen dat ik het heerlijk vond om naar al die verschillende stemmen te luisteren. Dat zijn hele andere stemmen dan bij de verkiezingen van onderlaatst. 

Mijn keuze was snel gemaakt. Jazeker en vast! Ik kies voor bekoren. Euh, de koren!
Vraag maar aan ons Conny, die zal dat met een volmondig JA beamen. 

Vanmorgen ben ik even alleen naar ’t Perron geweest. Ons Conny moest nog even naar haar broer, die jarig was geweest. Dus Conny kon nie, zogezegd. Nou maakt me dat eerlijk gezegd niks uit, want in mijn eentje kan ik me ook heel goed vermaken hoor. En bij ’t Perron heb je altijd in een mum van tijd aansprak. En ook deze keer, want ik raakt met iemand aan de praat en voor ik het wist stond ik te biljarten met hem. Ik had nog vrijwel nooit niet gebiljart en al lijkt het ontzettend eenvoudig, in de praktijk is dat heel anders.
Het ging met horten en stoten, maar ik vond het leuk om te doen. Ze zoeken door nog liefhebbers van deze mooie sport, dus als je zin hebt dan kom je het gewoon eens proberen. En wie weet, speel je binnenkort wel een partijtje tegen mij.

’t Perron, ik ben blij dat ik R. Bei Ben!