woensdag 3 oktober  /  17:00 uur

Ben R. Bei Column 22

Goedenavond lotgenoten,

Zoals jullie weten ben ik begonnen als vrijwilliger binnen ’t Perron sinds kort en het bevalt me werkelijk uitstekend. Ik kan het iedereen aanraden. Bel anders gewoon eens op om te vragen wat jij zou kunnen doen! Het telefoonnummer is: 040-2264252 of loop even binnen en spreek een van die supervriendelijke beheerders aan! Zeker weten dat jij binnenkort een leuke nieuwe bezigheid hebt.

Maar goed, de vragenrubriek. Deze week is het alweer de derde vraag voor mijn vragenrubriek over De Huiskamer van Heeze. Deze vraag komt van een voor mij onbekende inwoner van Heeze:

Beste Ben,
Ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken, terwijl ik alleen nog maar columns van je heb gelezen. Ook die vragenrubriek die je nu weer bent opgestart spreekt mij aan. Eerlijk gezegd woon ik al jaren in Heeze, maar ben ik pas enkele keren in ’t Perron geweest. Voor mijn gevoel ben ik nog veel te jong voor De Huiskamer van Heeze, zoals je dat zo leuk weet te verwoorden. Ik treed niet graag op de voorgrond, maar omdat ik je graag steun heb ik ook een vraag ingezonden. Hopelijk weet je daar een helder antwoord op te geven. Maar dat zal je vast wel lukken. Mijn vraag voor jou is: Wanneer is er iets leuks te doen in ’t Perron?

Groetjes Anoniempje

Beste Anoniempje (Grappige naam overigens),

Wat een verrassing om te lezen dat je al jaren in Heeze woont, maar pas enkele keren in ’t Perron bent geweest. Ik vind het wel prettig om te vernemen dat je mijn columns leest. Je gevoel dat je nog te jong bent voor ’t Perron begrijp ik wel. Volgens mij hebben dat wel meer mensen in Heeze. Dat is echter absoluut niet terecht, want er is werkelijk voor elk wat wils. Misschien dat er in eerste instantie voornamelijk bezoekers kwamen van boven de 65 jaar, maar tegenwoordig is er werkelijk voor iedereen wat te beleven. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er of er is een mogelijkheid voor. Echt waar. Trouwens, als je me niet gelooft, dan nodig ik je bij deze hartelijk uit om het eens met eigen ogen te komen bekijken, dan drinken we samen een kopje heerlijke koffie en laat ik je zien wat er hier zoal georganiseerd wordt en wat er te doen en te beleven is. Verder kan ik je zeggen dat ik het heel tof zou vinden als je je aan zou melden als vrijwilliger. Dan sta je er bovenop! We zullen je met open armen ontvangen.

Je vraagt: Wanneer is er iets leuks te doen in ’t Perron? Daar ga ik ook nu weer een helder antwoord op geven: Er is constant iets leuks te doen. In principe is er iedere dag wel voor iemand iets leuks te doen. Er is werkelijk teveel om op te noemen. Kijk anders eens rond op de website of kom een programmaboekje halen. Je zult zien dat er genoeg te beleven is. Ik ga je zien!

Heb jij nou ook een vraag? Dan stel ik voor dat je die vraag stelt! Mail naar: media@tperron.nl