woensdag 10 oktober  /  18:00 uur

Ben R. Bei Column 23

Goedenavond lotgenoten,

Zoals jullie weten ben ik begonnen als vrijwilliger binnen ’t Perron sinds kort en het bevalt me werkelijk uitstekend. Ik kan het iedereen aanraden. Bel anders gewoon eens op om te vragen wat jij zou kunnen doen! Het telefoonnummer is: 040-2264252 of loop even binnen en spreek een van die supervriendelijke beheerders aan! Zeker weten dat jij binnenkort een leuke nieuwe bezigheid hebt.

Maar goed, de vragenrubriek. Deze week is het alweer de vierde vraag voor mijn vragenrubriek over De Huiskamer van Heeze. Deze vraag komt van een voor mij heel bekende inwoner van Heeze:

Hoi Ben,
Om eerlijk te zijn vind ik je columns de moeite van het lezen niet waard. Die vragenrubriek spreekt mij dan weer wel aan. Ik woon vele jaren in Heeze, en ik ben al regelmatig in ’t Perron geweest. De ene keer als bezoeker en de andere keer als iemand waar de bezoekers naartoe komen. Ik treed graag op en dat steek ik niet onder stoelen of banken. Af en toe denk ik dat het eigenlijk vreemd is dat ik niet bij de politie ben, want als er ergens van verwacht wordt dat ze optreden dan is het wel bij de politie. Toch? Ik maak maar een grapje hoor. Ik heb een vraag voor je want ik begreep dat er niet zo heel veel binnenkomen. Hopelijk weet je het antwoord op mijn vraag. Maar dat zal je vast wel lukken. Mijn vraag voor jou is: Kan ik ook zelf eens iets organiseren ’t Perron?

Groetjes Berry

Beste Berry,

Zelden krijg ik vragen die ik zo ontzettend simpel kan beantwoorden als deze. Het is namelijk zo dat 't Perron juist openstaat voor mensen zoals jij. Mensen die vol ideeën zitten en die dat ook aan iedereen willen laten zien. Kom gewoon langs en we praten erover. Er kan echt heel veel binnen 't Perron dat zul je wel merken.

Met de huurders hebben we sinds kort tweemaal per jaar een Grote Brainstorm. Daaruit komen ook allerlei ideeën. Je zult wel merken dat er stilaan meer en andere activiteiten ontplooien binnen 't Perron.

Heb jij nou ook een vraag? Dan stel ik voor dat je die vraag stelt! Mail naar: media@tperron.nl