header afbeelding
dinsdag 10 januari  /  09:16 uur

Mantelzorgcafé in 't Perron

Het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende start in 2023 met het organiseren van een maandelijks mantelzorgcafé. Tijdens het mantelzorgcafé kun je op ontspannen wijze andere mantelzorgers ontmoeten die in een vergelijkbare situatie zitten, ervaringen en tips met elkaar delen en informatie vergaren over verschillende thema’s. Er zijn gastsprekers aanwezig die zorgen voor een gevarieerd programma. Dit programma wordt door Steunpunt Mantelzorg gedeeld in hun nieuwsbrief, via persberichten, website en Facebook.

Op iedere tweede donderdag van de maand is het Mantelzorgcafé geopend. Je bent van harte welkom in de oneven maanden van 19.30 uur tot 21.00 uur en in de even maanden van 14.30 - 16.00 uur in de foyer van Dorpshuis 't Perron in Heeze.

Op donderdag 12 januari 2023 wordt het Mantelzorgcafé officieel geopend door wethouder Maaike van Breugel, er wordt dan geproost op het nieuwe jaar en er is de mogelijkheid om (wellicht opnieuw) kennis te maken met elkaar.

Kom gerust binnenlopen, aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Voor vragen kun je contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende via tel. 040- 226 55 97 of via mail: steunpuntmantelzorghl@cordaadwelzijn.nl