Diversen
donderdag 12 december / 20:00 uur / Boven bibliotheek /Gratis

AVOND MET VERHALEN EN MUZIEK

Vrienden van de Bieb Heeze-Leende en Bibliotheek Dommeldal nodigen iedereen uit voor een sfeervolle avond in december met verhalen en muziek, verzorgd door Vocal Group Mixed Melody en Ans Loeters en Marjo Eliëns als vertellers. Toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd.

 

Vocal Group Mixed Melody bestaat uit de volgende muzikanten: 

Sopranen: MarieAnne van der Velden en Anja den Toom, alten: Annelies Melskens en Annelies Dorgelo, tenoren en percussie: Johan Eichhorn, Paul Vermeer en gitarist en bariton; Pieter van Heeswijck.

In 1998 is de groep opgericht. Al vrij snel werd duidelijk dat het repertoire een mix zou worden van allerlei genres, vandaar dat we Mixed Melody een passende naam vonden.

Samen wordt gebouwd aan een divers repertoire, van oude jazz tot klassiek, van Nederlandse volksliedjes tot populaire songs.

Vertellers Ans Loeters en Marjo Eliëns wonen beiden in Heeze hebben de kunst van het verhalen vertellen geleerd bij Dick v.d. Pijl uit Heeze. Elkaar verhalen vertellen gebeurt al zolang als de mensheid bestaat en het is nog steeds een hele mooie manier om je mee laten voeren in een andere wereld, realistisch, sprookjesachtig .. magisch.Traditiegetrouw nodigen de Vrienden van de Bieb iedereen uit voor een sfeervolle avond in december met verhalen en muziek. Laat u verrassen en houd de media in de gaten.

Kaarten info
donderdag 12 december
Aanvang 20:00 uur
Gratis
Deel deze voorstelling met je vrienden