Exposities

Expositie fotostillevens Hannie Berkers

Hannie Berkers (62) geboren en getogen in Heeze, is sinds kort gepensioneerd en heeft zij nog meer tijd gekregen om haar grote hobby uit te oefenen, fotografie. Hannie maakt al jarenlang de mooiste foto's op evenementen, natuurfoto's, profielfoto's en verder alles wat voor haar lens komt. Door de vele cursussen de afgelopen jaren is haar kennis op fotogebied uitgegroeid tot een breed kennisveld op het gebied van fotografie. Daarnaast heeft zij een eigen studio in Heeze waar zij op afspraak de mooiste foto's maakt van personen en attributen.

Nadat Hannie veel positieve reacties kreeg op haar expositie in Dorpshuis 't Perron, Leenderhof, Valkenhof en het Nicasius in Heeze vorig jaar, heeft zij besloten om haar werk ook dit jaar te exposeren. Vanaf vrijdag 19 juni tot en met 29 september is haar werk te bewonderen. De expositie dit jaar in 't Perron bevat veel stillevens maar ook staalwol en bloemen. 

Loop gerust eens binnen bij 't Perron en geniet van het mooie fotowerk van Hannie Berkers-Looijmans.  Gratis entree tijdens de openingstijden van 't Perron.