Exposities

Hannie Berkers exposeert foto's in Dorpshuis ’t Perron

Hannie Berkers is geboren en getogen in Heeze, en sinds 1 mei 2020 gepensioneerd. Ze heeft nu nog meer tijd gekregen om haar grote hobby uit te oefenen, fotografie. Ze maakt al jarenlang de foto's op evenementen, natuurfoto's, profielfoto's en verder alles wat voor haar lens komt. Door de vele cursussen de afgelopen jaren is haar kennis op fotogebied uitgegroeid tot een breed kennisveld op het gebied van fotografie. Daarnaast heeft ze een eigen studio in Heeze waar ze op afspraak foto's maakt van personen en attributen. Ook fotografeert ze voor bekende bouwbedrijven en maakt ze foto’s van architectuur, interieur en renovatie.

Na vele positieve reacties die ze kreeg op haar exposities in Dorpshuis ’t Perron, Leenderhof, Valkenhof en het verzorgingshuis Nicasius in Heeze, wil ze dit jaar wederom haar werk exposeren. Vanaf woensdag 1 september tot en met maandag 1 november is haar werk te bewonderen in Dorpshuis 't Perron aan de Schoolstraat 48 te Heeze tijdens de openingstijden van het dorpshuis in Heeze. In maart 2022 exposeer ze ook twee maanden in de Schammert te leende.

De expositie in ’t Perron bevat vooral Portretten in de formaten 40-50 centimeter, 30-40 centimeter en 20-30 centimeter inclusief passe-partout en zwarte lijst.

Deze keer heeft ze vele portretten van Tamboerskorps NAT in haar expositie opgenomen. Maar ook portretten van de Brabantsedag. Kinderen en oudere mogen niet ontbreken. Op 1-9-2021 is de opening gedaan door Koning Willem Alexander (Berrie Knapen). Dit was geregeld door een goede vriendin Nathalie Nuijts. Het was een super leuke avond. Ben je benieuwd naar het werk van Hannie Berkers? Loop dan gerust eens binnen in 't Perron en geniet van haar fotowerk. Wil je meer informatie over haar werk, neem dan een kijkje op de website van www.hblfotografie.nl of volg mij op facebook of Instagram of neem contact op met haar op telefoonnummer 06-43991146