Film
donderdag 5 augustus / 20:00 uur / Rabozaal /€ 5,00

la bonne epousse

La Bonne Épouse is een kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche. Regisseur Martin Provost (Sage Femme) werpt in zijn film een satirische blik op thema's die wereldwijd gekend en nog altijd bevochten worden.

Samen met haar echtgenoot runt Paulette van der Beck in de jaren 60 een traditionele huishoudschool in de Elzas. Wanneer plotseling haar man overlijdt, ontdekt ze tot haar schrik dat de school zo goed als failliet is. Ondertussen barsten er in Frankrijk protesten uit tegen de conservatieve maatschappij. Als Paulette merkt dat haar leerlingen steeds meer voelen voor de vrouwenemancipatie, en helemaal niets voor een leven als perfecte huisvrouw, begint bij haar ook de twijfel toe te slaan. La Bonne Épouse is een kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche. Regisseur Martin Provost (Sage Femme) werpt in zijn film een satirische blik op thema's die wereldwijd gekend en nog altijd bevochten worden.

We programmeren deze film onder voorbehoud in de hoop dat de coronamaatregelen het toe laten deze film te vertonen op deze datum. Mocht de film onverhoopt geen doorgang vinden, kunt u de kaartjes retourneren.
Kaarten info
donderdag 5 augustus
Aanvang 20:00 uur
€ 5,00

Of koop uw kaarten in 't perron
Deel deze voorstelling met je vrienden