header afbeelding
Lezingen

Martijn Leuwerink

zaterdag 8 april
13:00 uur
Theaterzaal
€ 2,50

24 oktober 2020: in die nacht verloor Martijn Leuwerink zijn broer Jeroen. Hij overlijdt op 28-jarige leeftijd tijdens zijn dienst als agent door een verkeersongeval. Maanden later blijkt het niet te gaan om een ongeluk, maar om strafbare feiten vanuit de bestuurder. Nu, ruim twee jaar later, brengt Martijn een boek uit waarin hij vertelt over zijn ervaringen: van het immens gemis en de heftige rechtszaken tot de zoektocht naar hoop en houvast. Ook komen vrienden van Jeroen in het boek aan het woord.

Op 8 april presenteert Martijn zijn boek in 't Perron, waarin hij meer zal vertellen over de achtergrond van het boek, en het schrijven en ontwerpen ervan. Zijn verhaal wordt aangevuld met videofragmenten en live-muziek. De muziek zal verzorgd worden door Martijn (gitaar), Syb Meijer (gitaar) en Mireya Derksen (zang).

Heeft u na uw bezoek aan de presentatie ook interesse in het aanschaffen van een boek? Lever dan je aanvraag per mail in via jeroen.gedichtenbundel@gmail.com, onder vermelding van naam + aantal boeken. Zo kan de aanwezigheid van voldoende boeken voor iedereen gegarandeerd worden. De prijs van het boek bedraagt €22,95 .

'Onlangs werd het hoger beroep in deze zaak afgesloten. Hart van Nederland deed hier verslag over, hier kun je het terugkijken


Foto is gemaakt door Hein van Bakel / Peelbelang 

Kaarten info
zaterdag 8 april
Aanvang 13:00 uur
€ 2,50

Of koop uw kaarten in 't perron