header afbeelding
Exposities

Schilderijen van Sjaan Compen

Tot 4 augustus kunt u in 't Perron genieten van de prachtige schilderen van Sjaan Compen uit Soerendonk.

Mijn naam is Sjaan Compen- van Mierlo.

Geboren en getogen in Soerendonk (het leukste gat van Nederland). Het is `n mooi dorpje vlak bij de Belgische grens in de gemeente Cranendonck. Als je in zo`n prachtige omgeving opgroeit is het niet verwonderlijk dat je van de natuur gaat houden. Het was dus ook geen wonder dat je regelmatig iemand tegen kwam die aan het schilderen was. Dit sprak mij zo aan dat ik altijd stopte en eventjes `n praatje maakte met die kunstenaars.

Na veel bezoeken van exposities en musea was het dan eindelijk zo ver. Nu wist ik het zeker, mooie schilderijen maken, dat was wat ik wilde. Lessen volgen en heel veel oefenen dat was het devies. De resultaten werden steeds beter, vooral na aanwijzingen van de Hr. Joop van Deventer. Landschappen, met of zonder dieren en de natuur in het algemeen, heeft mijn voorkeur.

Veel mensen genieten reeds van `n prachtige schilderij van mijn hand. Ook menig schilderij komt tot stand na een opdracht. Na goedkeuring van de opdrachtgever en een tevreden gevoel bij uitvoerster, hebben we `n deal. Een expositie is de uitgesproken mogelijkheid om velen te laten kennismaken met mijn kunstwerken.
Iedereen is van harte welkom.

Kaarten info

Gratis