Missie & visie

Cultureel centrum 't Perron is een modern multifunctioneel gebouw midden in Heeze en wordt gebruikt door een groot aantal verenigingen en organisaties uit de omgeving. 

Wat heeft 't Perron zoal te bieden? 
Op de benedenverdieping bevindt zich een grote zaal met podium (geschikt voor theaterproducties), een mooi ingericht grand café met bar en terras, een bibliotheek en het servicepunt van de Rabobank.
De foyer met zijn glazen dak en bar biedt voldoende ruimte voor het houden van recepties en bijeenkomsten.

Op de eerste verdieping bevinden zich ruimtes van verschillende grootte. Deze zijn naast het houden van vergaderingen uiterst geschikt voor bijvoorbeeld muziek- en danslessen, schilderlessen, yoga of andere cursussen. Wil je weten welke verenigingen er zoal actief zijn in 't Perron, kijk dan hier.

De gebruikers van ’t Perron maken samen Heeze leefbaar, gezellig en bruisend door samen aan een muziek-, dans- of theaterprogramma te werken. Beheerders en vrijwilligers zorgen ervoor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn en dat het aan niets ontbreekt.

Een uitgebreid programma biedt culturele uitjes voor jong en oud zoals films, lezingen en cabaret-, muziek- of theatervoorstellingen.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons programma.

Je kunt ook zo maar even binnenwandelen voor een gezellig praatje en een lekker kopje koffie. 

Wil je een ruimte huren? Neem gerust contact op met onze beheerders.
Bel 040-2264252 of mail info@tperron.nl.
Zij helpen u graag verder.


't Perron is een officieel leerbedrijf volgens SBB

Mocht je geïnteresseerd zijn in een stageplaats neem dan contact op met onze beheerders.