't Perron

Dorpshuis ’t Perron is een modern multifunctioneel gebouw midden in het dorp van Heeze. Veel verenigingen en organisaties hebben inmiddels de weg gevonden naar dit prachtige pand. ’t Perron heeft op het gebied van accommodaties veel te bieden: op de benedenverdieping een grote zaal met podium en dus geschikt voor diverse theaterproducties, een mooi ingericht restaurant met bar, een bibliotheek, een leestafel voorzien van computers, diverse kranten en tijdschriften en een mooi buitenterras. De hal, uitgerust met een grote bar onder een glazen dak, is zeer geschikt voor het houden van recepties en bijeenkomsten. Op de eerste verdieping zijn er ruimtes van verschillende grootte, geschikt voor vergaderingen, muziek- en danslessen, schilderlessen, yoga of andere cursussen.

Alle gebruikers van ’t Perron vormen de kern van het bestaansrecht. Zij zorgen er met elkaar voor dat Heeze leefbaar, gezellig en bruisend is, dat er samen wordt gewerkt aan een muziek-, dans- of theaterprogramma, of nog mooier dat dit samenkomt in een voorstelling.

De beheerders samen met de vrijwilligers staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn en dat u wordt voorzien van een “natje en een droogje”. De Programmaraad zorgt wekelijks voor diverse culturele uitjes: films voor jong en oud, een lezing, cabaret, muziekvoorstellingen, theatervoorstellingen etc. Nadere informatie over het culturele programma vindt u op deze website.

U kunt natuurlijk ook zo maar even binnenwandelen, voor een praatje, een kopje koffie, het lezen van kranten en tijdschriften. Indien u incidenteel een ruimte wil huren voor b.v. een theaterproductie, een receptie, een koffietafel, een congres, neem dan contact op met één van onze beheerders via tel. 040-2264252 of via info@tperron.nl. Zij kunnen u nader informeren over mogelijkheden en prijzen.