't Perron

Dorpshuis 't Perron is een modern multifunctioneel gebouw midden in Heeze. Het wordt gebruikt voor uiteenlopende doeleinden door een groot aantal verenigingen en organisaties uit de omgeving.
  
Wat heeft 't Perron zoal te bieden? 
Op de benedenverdieping bevindt zich een grote zaal met podium (geschikt voor theaterproducties), een mooi ingericht restaurant met bar, een bibliotheek, een leestafel (met daarop computers, diverse kranten en tijdschriften) en een mooi buitenterras.
In de hal, met haar glazen dak, staat een grote bar. Dit maakt deze ruimte ideaal voor het houden van recepties en bijeenkomsten. 

Op de eerste verdieping bevinden zich ruimtes van verschillende grootte. Hier kunnen naast vergaderingen bijvoorbeeld muziek- en danslessen, schilderlessen, yoga of andere cursussen gehouden worden.

De gebruikers van ’t Perron zorgen er met elkaar voor dat Heeze nog meer leefbaar, gezelliger en bruisend is, door bijvoorbeeld samen aan een muziek-, dans- of theaterprogramma te werken.
Beheerders en vrijwilligers zorgen er dagelijks voor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn en zorgen dat u aan niets ontbreekt.
De Programmaraad verzorgt uw culturele uitjes zoals films voor jong en oud, lezingen en cabaret-, muziek- of theatervoorstellingen.
Nadere informatie vindt u hier: Programma

U kunt ook zo maar even binnenwandelen. Voor een praatje, een kopje koffie, het lezen van kranten en tijdschriften.
Wilt u een ruimte huren? Neem gerust contact op met onze beheerders. Bel 040-2264252 of mail info@tperron.nl. Zij helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte
Schrijf je gratis in voor de digitale nieuwsbrief. Ontvang elk kwartaal een e-mailbericht met het laatste nieuws.