header afbeelding
Muziek

Rabbit Steps

vrijdag 17 mei
20:30 uur
Foyer
Gratis

Na het succes van de vorige edities veranderen wij deze avond de foyer van 't Perron wederom in een bruisend muziekcafe. En dat doen we met de swingende band, RABBIT STEPS. Een jonge coverband die energieke rockmuziek speelt. Ondanks de lage gemiddelde leeftijd richt de band zich juist niet alleen op moderne meezingers. Er komen ook genoeg classic- en alternative rocknummers voorbij om iedere doelgroep op te zwepen. Verwacht sowieso bekende hits van Queen, Dire Straits, Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers en The Kooks tijdens deze gezellige muzikale avond.

De band weet met hun repertoire en speelsheid elk publiek zover te krijgen dat ze voor een paar uur de stoute schoenen aantrekken. Zelfs de grootste ijskonijnen zetten op een gegeven moment hun drankje op tafel om los te kunnen gaan.

Maar vanwaar de markante bandnaam? In 2021 begon de band als ‘Rapid Steps’ en wisten ze die naam maar liefst één dag vast te houden. Tot meerdere ouders van de bandleden met de vraag kwamen “wat konijnen er nou weer mee te maken hebben?” Toen moesten ze wel aan de naamsverandering geloven naar ‘Rabbit Steps’. Inclusief steppend konijn als logo.

De band bestaat uit Noortje Pellens (drums), Koen Klaren (basgitaar), Jeroen Jansen (gitaar), Michiel van den Hurk (nog meer gitaar) en Dani Bosveld (zang).

Meer info vind je ook op hun webpagina: http://www.rabbit-steps.nl/ of volg ze op instagram.com/rabbit_steps


Kaarten info
vrijdag 17 mei
Aanvang 20:30 uur
Gratis