header afbeelding
Muziek

Nieuwjaarsconcert Multi(f)vocaal & Van Aalst en Ruissen

zondag 7 januari
14:30 uur
Foyer
Gratis

Tijdens dit Nieuwjaarsconcert kunt u genieten van muziek door Multi(f)vocaal en jazzduo Van Aalst & Ruissen.

Multi(f)vocaal

'Multi(f)vocaal’ beschikt over een bijzonder repertoire van veelal door Loekie Ruissen bewerkte muziekstukken. Een lied uit een opera, een swingend nummer uit de jaren ‘30 en ’40, iets van the Beatles of Sinead O’Connor.
Verstilde ballad, jazzy swing of zwoele song: ‘Multi(f)vocaal’ zingt het en gaat altijd voor een enthousiaste performance.
Tijdens het Nieuwsjaarsoptreden in ’t Perron worden nummers ten gehore gebracht die het nieuwe jaar met een vrolijke noot inluiden.

Van Aalst & Ruissen

De eerste muzikale samenwerking ontstond ruim 40 jaar geleden toen ze samen in een lokale folk band speelden. Mieke zong al jaren in een duo en Piet had als toetsenist al diverse bands achter de rug. Toen Mieke, mede geïnspireerd door de muziek van o.a. C.S.N.&Y, eigen repertoire ging schrijven was een nieuwe band snel geboren. Er volgden nieuwe bezettingen, andere namen en in de loop van de jaren ontwikkelde de muziek zich van akoestische luisterliedjes tot pop met een beetje jazz.

Het repertoire omvat nummers van bijna 100 jaar geleden (Gershwin) tot nu (John Legend) muziek die de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan of dit zeker zal doen, en daarom de moeite waard om gespeeld te blijven worden. Aangevuld met een aantal eigen nummers is er een programma ontstaan van muziek die hen geïnspireerd heeft en zeker ook de luisteraar zal boeien.

Kaarten info
zondag 7 januari
Aanvang 14:30 uur
Gratis